Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

eSense Foci

az eSense csapat információs oldala

Friss topikok

Felháborító!

2010.05.14. 13:57 | alaberb | 1 komment

Ím az újabb szervezői gyöngyszem:

 

"Szia!

 

4+1, lesz bíró, és mi is ott leszünk!

 

Egyénként csak h lásd, mi is van az egész mögött, bemásoltam ide az emaileket amiket ebben a témában folytattunk le.

Ebből kiderül és hangsúlyozom is, h mindenkinek az lett mondva h ha az ellenféllel megállapodnak, akkor játszák le bíró nélkül. Tehát az ellenfél ha nem akar nem megy bele, mint pl. Ti. De a bíró srác nekünk egy szóval sem mondta h ő akkor sem vezeti le a meccseiket, ha kérik. Uh uram bocsáss meg h ilyen naivak voltunk h azt hittük ezzel nem lesz gond. Aznap még másik 3 játékvezető vezetett más pályákon. Ha tudjuk előre azt, h ő nem fogja levezetni akkor sem tudtunk volna egy meccsért más vkit küldeni, ezt szerintem TI is beláthatjátok h nonszen. De komolyan ilyet még nem pipáltam h adott a páyla, ottvan mindkét csapat a birói és nem lett lejátszva a meccs...

Ezt csak azért írom le mert kezd idegesítő lenni h mindenki mindenben csak a hibát látja,és mindenki olyan nagyon okosan bizonygatja a saját álláspontját.... közel 100 csapat van, mindegyiknek van vmi baja, egyszerűen képtelenség megfelelni mindenkinek...ha nem tetszik leközelebb nevezzetek műfűre 80ezerért vmi profibb bajnokságba, de ne gondoljátok h ott nem lesznek problémák.

 

Üdv.Kutrucz Tomi!

 

március 15.-én a következő email ment a bírónak:

Szia Balázs!
 
A Kánaán írt a múlt héten...mi ismerjük őket tudjuk h egy nehezen kezelhető csapat, gyakran anyáznak, köpködnek. Mondtuk h nem változatunk a bíró személyén miattuk, de ha a továbbiakban az ellenféllel megállapodnak a mérkőzés előtt h inkább bíró nélkül játszanának hát legyen, az eredményt felírod a végén. Üdv.Szervezők!

 

A Kánaánnal pedig a következő beszélgetés folyt le:

 

Szia!

 

Ismerem a srácot aki vezet, hivatásos bíró, nem most vezet először, láttam is már vezetni, nekünk is vezetett meccset eddig mindenki megvolt elégedve vele egyedül Nektek nem felel meg most. Én is láttalak már Titeket a kupában, valljuk be nem vagytok egy könnyen kezelhető csapat, általában az ellenfelek vélemémye nem túl pozítv rólatok, szóval nagy valószínűséggel Veletek van a probléma lehet h kicsit túlpörgitek a dolkokat vagy hevesek vagytok....szinte biztos vagyok benne h a sporinak is mondatok egy-két szép dolgot uh  azon ne csodálkozzatok h így áll hozzátok. Egyébként aki ezen a napon vezetett volna spori azért mondta vissza mert Ti is ebbe a Ligába kerültetek és azt mondta nektek semmiképpen sem vezetne meccset, azért ez is jelent vmit szerintem.....

Ha megbeszélitek az ellenfelekkel azt h  h bíró nélkül menjenek le a Ti meccseitek hát legyen, addig pihen a spori, de nem fogjuk lecserélni.

 

Üdv.Kutrucz Tomi


Kop Tom <fapacsker@hotmail.com> írta:

 

Hello!

Kánaán BK (c/1. liga) nevében írok, és kifogásolom a bíró személyét. eddig két meccset játszottunk, és mindkettőre azt mondanám, hogy bíró nélkül kisebb feszültség és sportszerűbb játék alakulhatott volna ki. a tegnapi meccsünkön döntően befolyásolta a játékot az ítéleteivel, amelyet némely esetben még az ellenfelünk is túlzónak tartott. elvileg azért lett drágább idén a nevezés, hogy a pályák mellett, a bírókra is több jusson, színvonalasabb játékvezetéssel. két forduló elteltével azonban ezt csak kidobott pénznek gondolom, mivel nem elég hogy magasról leszarja amit csinál, de még csak az ítéleteit sem tudja megmagyarázni, és a következetes gondolkodástól is messze áll.

sohase a bíróra kell fogni egy vereséget, de a tegnapi már kicsit sok volt. a kérdésemre hogy hol lehet ezt panaszolni, azt mondta bárhol és nyugodtan, őt nem érdekli, mert gondolom tudja hogy úgyse lesz belőle semmi. elképzelhető hogy a csapatunk reagálja egy kicsit túl a dolgot, de ha előfordul valami hasonló, illetve ha mi csak azért szenvedjük végig a bajnokságot mert a sporinak nem vagyunk szimpik, akkor inkább ne küldjetek ki bírót, mert az ilyen nem éri meg a pénzét.  

Üdv"

 

Vélemény:

Irgum burgum és ejnye bejnye, magyarán a bús, büdös ki****, hogy az a retkes******.

Szóval, elképeszt engem, hogy hová jut a világ, szánom eddigi tetteimet, készítem az ásd el magad felszerelést, mert megtudtam, hogy embertársaimmal mennyivel kegyetlenebbül elbánt a soros, hiszen manapság egy szervezőnek oda kell figyelnie az általa szervezett bajnokság lebonyolításra... Bár amennyire tudom, léteznek szabályok, illetve éppen általuk támasztott versenykiírás, ami lényegesen leegyszerüsíti az ilyen problémák kiküszöbölését. Lehet, hogy éppen az Ő általuk jóváhagyott, minden részet vevő csapat számára elfogadtatott (bocsánat, egy kivétel) kiírást nem kellett volna semmibe venni, azzal, hogy egy csapatnak engedélyezik a bíró nélküli játékot. Részemről ilyen esetben a következő mondat jut eszembe: "Uraim, ha bíró nélkül akarnak játszani, akkor irány a grund, ott lehet korlátok nélkül játszogatni!".

Valamint javasloma Tisztelt Szervezőknek, hogy az élet más területein hasonló hozzáállást ne tanusítsanak ügyes-bajos dolgaikkal kapcsolatosan, mert még kellemetlen meglepetések is érhetik Őket! Mondok, leírok valamit, majd annak az ellenkezőjére módosítok. Javaslom a politikai karriert, nincs más hely, ahol ez megengedhető...

 

A saját részemről 5+1-ben óhajtok játszani, lévén azért ebben az osztályban szereplünk, mert ezt itt tették lehetővé. Bár ezt a lehetőséget is a szervezők biztosították, így biztosat csak a mérkőzés időponjában tudhatunk, ahol a fenyegetés szerint Ők is ott lesznek... Nem is értem, hogy ezt minek kellett hangsúlyozni. Bár azért kíváncsi vagyok a tisztelt Urakra!

 

Azt állítják, hogy nem tudták, hogy a bíró nem vezeti le, és ez naivitást feltételez a részükről. Kérem ez nem naivitás, hanem hülyeség, felkészületlenség és nemtörődömség. Dugjuk a fejünket a homokba, kenjük arra szerencsétlen hülyére, azt már úgy sem szeretik. Lehet, hogy én várok túl sokat, de ha erre a bíróra volt panasz és ez a bíró ott volt ez után is minden fordulóban, de mégsem vezetett meccset, akkor miért éppen ezt fújta volna le. Vagy legalább jelezték volna Neki, hogy le kell fújnia, de amennyire tudom ez nem történt meg. Ismétlen, ez felkészületlenség!

Ugyanakkor belátom, hogy áthidalhatatlan probléma megoldani a bíróküldést, mikor három másik bíró is vezet más helyszíneken. Valóban képtelnség lehet jelezni az egyiknek, hogy Te hétfőn a BEAC-on fújsz, az ottani spori meg erre a fordulóra átköltözik ide. Felkészületlenség!

 

Méltatlankodik a szervező, hogy az adott körülmények ellenére nem lett lejátszva a mérkőzés. Biztosan megfeledkezett arról a nagyjából másfél hónappal korábban megejtett levelezésről és kérésről, hogy amennyiben nincs bíró, mi nem állunk ki, egyúttal igényt tartunk a 3 pontra is. Ezt egyébiránt az Ő kérésükre tettük meg. Itt jegyezné meg, hogy a versenykiírásnak nincs olyan pontja, mely leírná az ilyen megoldás lehetőségét, illetőleg olyan sem, amely jogalapot adna a szervezők ultimátumának. De persze ez nem számít. Méltatlankodik, engem pedig felháborít!!!!

 

Ezek után van pofája még leírni, hogy elküld minket más bajnokságba, én meg mindjárt elküldöm valahová máshová. Nem emlékszem, hogy korábban mi annyira hasfájós csapat lettünk volna (8 szezon alatt), sőt. Nem tudom hallott-e valaki már olyat, hogy egy mérkőzés első félidejét az egyik, a másodikat pedig egy másik pályán játszuk le nagyjából 20-30 perces különbséggel. Senki sem panaszkodott, és ez csupán egy eset.

Ezen felül, ha én, vagy mi  minden olyan bírót bepanaszolnánk, aki nem megfelelően vezette a találkozónkat és kijelentenénk, hogy nem játszunk mellette, akkor rövid úton ki is penderítenének az általam ismert bajnokságokból, mert egyszerűen ilyen megoldás nincs!

 

Ettől függetlenül várom a találkozót, bár nem tudok elmenni annak sportszerűtlen, jogszerűtlen megrendezésének okai mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://esensefoci.blog.hu/api/trackback/id/tr412002812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsolt007 2010.05.14. 20:54:35

Vicc az egész, még ő van felháborodva átmegyünk 5+1-ből futsal meccsbe és ez dönt el egy betonon zajló 5+1+es bajnokságot
süti beállítások módosítása