Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

eSense Foci

az eSense csapat információs oldala

Friss topikok

A levél

2010.05.13. 13:07 | takilaci | Szólj hozzá!

Kedves Szervezők!

 

Köszönjük a levelet és a tájékoztatást. Az iránt szeretnénk érdeklődni, hogy bíró lesz-e a meccsen, illetve hogy 4+1 vagy 5+1.

 

Azt azonban mindenképpen szeretném jelezni, hogy méltánytalannak és sportszerűtlennek érzem a döntést. Egyrészt közel egy hónappal a meccs előtt jeleztük az igényünket a játékvezető közreműködésével kapcsolatban. Szeretném kiemelni, hogy nem az eSense csapatának van problémája a bíróküldéssel hanem az aktuális ellenfelünk miatt alakult ki a versenykiírással teljesen ellentétes helyzet. Mindenképpen visszautasítom azokat a vádakat miszerint a bajnokság játék nélküli megnyerése a célunk. A sorsolásban kiírt időpontban megjelentünk a kijelölt helyszínen és amennyiben az ígértek szerint van játékvezető le is játszottuk volna a meccset. Mivel a meccset vezető bíró nem volt, az előre jelzett és elfogadott kérésünknek megfelelően nem vállaltuk a játékot. Ennek ellenére mégis új döntés született, amit az eSense természetesen tudomásul vesz és nem is vitat.

 

Mindezek mellett mindenképpen furcsa, hogy az első forduló óta mindenki tudja, hogy a bíró kérdés nincs rendezve egy csapat meccsein, mi elébe megyünk a problémának és ennek ellenére a meccs kezdetéig nem kaptunk tájékoztatást. Majd 15-20 perces egyeztetés után derül az ki, hogy a szervezők azt hitték a bíró levezeti a meccset, de nem tudnak mit tenni ha nemet mond, ugyanakkor az egy hónappal ezelötti levél arról tanúskodik, hogy a szervezőknek tudomása volt a problémáról, mégis a bajnokságban szereplő csapat/csapatok a szenvedői a helyzetnek.

 

üdv:takilaci eSense

A bejegyzés trackback címe:

https://esensefoci.blog.hu/api/trackback/id/tr61999912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása